T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
MANİSA / TURGUTLU - Urganlı Çok Programlı Anadolu Lisesi

Urganlı Çok Programlı Anadolu Lisesi

Telefon
0 (236) 3452328
Belgegeçer
0 (236) 3452363
WEB
https://urganlicpl.meb.k12.tr
Adres
Gürsel Mah. Gökkaya Yolu Üzeri No2 Urganlı/Turgutlu/Manisa
Vizyon
Geçmişten geleceğe köprü kurarak Türk Milli Eğitiminin temel amaçları doğrultusunda Atatürk ilke ve inkılâplarını kabullenmiş, geçmişini bilen ve öğünen, geleceğe koşan, kendine güvenen, gelişen teknoloji ile hareket eden, bilen ve uygulayan, çok çalışan, ailesini, yurdunu, milletini ve tüm insanlığı seven, inançlı, iyi ve güzel değerlerin peşinde giden birey olarak yetiştirmek. Bu amaca ulaşma yolunda devletimizin ve kendi imkanlarımızı elimizden geldiğince artırarak kullanmaya çalışmaktır.
Misyon
Ögrencilerimizin; Bireysel yetenekleri dikkate alınarak öğrenmelerini, bilgili, becerikli, özgüvenli olmalarını; Problemlerin çözümünde bilimsel yöntemin kullanılma gerekliliğini kavramaları; Bilgi toplumunun gereksinimi olan araştırmacılar olarak yetişmelerini; Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışlar kazanmalarını; Olaylara çok yönlü ve tarafsız kalabilmelerini; Çağın, gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını; Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirligi ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.
Başarılar
Öğretmen :24
Öğrenci :186
Derslik :14
Biyoloji Laboratuvarı :1
BT Sınıfı :2
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :370
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Tam Gün Tam Yıl
Saatler
09:00 - 16:50
Isınma
KATI YAKACAK
Bağlantı
Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil
Ulaşım
İLÇE GİRİŞİNDE KARPUZ KALDIRAN PARKI YANINDAN OTOBÜSLERLE ULAŞIM SAĞLANABİLİR. YARIM SAATTE BİR OTOBÜS HAREKET ETMEKTEDİR.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İLE UZAKLIK : 45 Km İLÇEYE UZAKLIK : 16 Km
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır