MANİSA / TURGUTLU - Urganlı Çok Programlı Anadolu Lisesi

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü ile ilgili etkinlikler yapıldı.

Ock

Eğitim öğretim yılının birinci döneminin tamamlanmasıyla öğrenciler karne sevinci yaşadı.Ayrıca okulumuzda düzenlenen Klavye Yarışması ve Bilgi Yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize, Okul Müdürümüz Haşim YILDIRIM tarafından ödülleri verildi.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığı'nın '' Kış Şenliği '' etkinlikleri kapsamında yapılan sınıflar arası bilgi yarışmasına her sınıftan 3 öğrenci katıldı.Yarışma sonucunda 9/A sınıfı öğrencileri 1. oldu.Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ock

Okulumuz Bilişim Teknolojileri Alanında 8-12 Ocak tarihleri arasında sınıflar arası Hızlı Klavye Yarışması yapılmıştır. 3 dk içinde doğru kelime yazma miktarına göre dereceye giren öğrencilerimiz:

1.       Ahmet ÜNLÜ – 183 Kelime

2.       Muharrem ATLI – 135 Kelime

3.       Osman Can AYDENİZ – 106 Kelime

Başarı elde eden öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ock

Okul idaremiz tarafından, tüm şehitlerimiz için lokma hayrı yapıldı.Vatan uğruna canını veren tüm şehitlerimizi saygıyla anıyor, hepsine Allah'tan rahmet, ailelerine baş sağlığı diliyoruz.

Ock

Okulumuzda 4-12 Ocak Enerji Verimliği Haftası ile ilgili  etkinlikler yapıldı.

Ara

Okulumuz Bilişim Teknolojileri 10, 11 ve 12.sınıf öğrencileri Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi tarafından hazırlanan SİBER ZEKA bilgi yarışmasına katıldılar.Siber Zekâ Bilgi Yarışması ile ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerimizin siber farkındalık bilinçlerini arttırılması hedeflenmektedir.

Katılım sağlayan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ile ilgili program yapıldı.

Cumhuriyetimizin 100. Yılı yapılan tören ile kutlandı.

Ekm

Bilşim teknolojileri alanı 10. sınıf öğrencilerimiz, '' Cumhuriyetin 100. Yılı ''  dolayısıyla yapılan PYTHON YAPAY ZEKA etkinliğine katıldı.Codeweek 7-22 Ekim etkinliği kapsamında yapılan uygulama başarı ile sonuçlanmıştır.

Ock

Sayın valimiz Yaşar KARADENİZ okulumuzu ziyaret etti.Öğretmen ve öğrencilerle sohbet ederek okulla ilgili bilgi aldı.Öğrencilere hediyeler verdi.